De Egmonden - Buitenkant(3).jpg

Parkeergarage Gratis voor onze gasten

Komt u met de auto naar onze appartementen? Dan kunt u gratis parkeren in de parkeergarage (o.b.v. beschikbaarheid). U kunt op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur en op uw vertrekdag tot 11.00 uur gebruik maken van onze parkeergelegenheid. Goed om te weten: de parkeergarage heeft een doorrijhoogte van 2.45 meter. 

In de parkeergarage is ook een zeer ruime afsluitbare fietsenstalling. Hier is ook de mogelijkheid een elektrische fiets op te laden.

Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.

Parkeren in Egmond aan Zee
In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

  • 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
  • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

Vuurtoren van Speijk(1).jpg

Parkeren in Egmond aan Zee Betaald en vrij parkeren

Gaat u met de auto het dorp in of naar de boulevard? Houdt u er rekening mee dat van 1 maart tot en met 31 oktober betaald parkeren geldt in Egmond aan Zee. De rest van het jaar parkeert u in Egmond aan Zee gratis.

Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u het hele jaar door overal in Egmond aan Zee gratis parkeren. In zone A (in en rondom de winkelstraat) geldt met de gehandicaptenparkeerkaart en parkeerschijf een maximum van 1,5 uur.

Via de onderstaande button leest u meer informatie over parkeren in Egmond aan Zee.

Meer parkeerinformatie