Strand(1).jpg

Een heerlijke plek Het hele jaar door genieten

In Egmond aan Zee en omgeving geniet u het hele jaar door van de ruimte, leuke winkeltjes, gezellige restaurants en bovenal van de prachtige natuur. Het strand en de zee zijn natuurlijk favoriet, maar ook het prachtige duingebied is een bezoekje waard.

Hotel Zuiderduin - Strand - 360 Tour.jpg

Rolstoelvriendelijke omgeving Samen op vakantie

Bij De Egmonden hebben gelijke behandeling en maximale gastvrijheid de hoogste prioriteit. Deze waarden zijn gelukkig ook in Egmond aan Zee terug te zien.

De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede voetpad en gelijkmatigheid ook met uw (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk. Ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens eenvoudig toegankelijk met een rolstoel.

Stockfoto - De Egmonden(5).jpg

Ontdek de natuur Onbezorgd en ontspannen

In het duingebied in en rondom Egmond vindt u kilometerslange verharde fiets- en wandelpaden. Deze paden zijn zeer toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Wilt u een langer tochtje maken door de duinen? Dan is de elektrische rolstoelfiets van onze partner BikeMike iets voor u! Zo geniet u samen op een onbezorgde manier van de prachtige omgeving.

Wilt u een dagje naar het strand, maar bent u op uw rolstoel aangewezen? Geen zorgen! Voor onze gasten hebben wij strandrolstoelen beschikbaar. Hier leest u er meer over.

Egmond aan Zee

Het hele jaar door de plek voor uw vakantie