Strand(1).jpg

Een heerlijke plek Het hele jaar door genieten

In Egmond aan Zee en omgeving geniet u het hele jaar door van de ruimte, leuke winkeltjes, gezellige restaurants en bovenal van de prachtige natuur. Het strand en de zee zijn natuurlijk favoriet, maar ook het prachtige duingebied is een bezoekje waard.

Hotel Zuiderduin - Strand - 360 Tour.jpg

Rolstoelvriendelijke omgeving Samen op vakantie

Bij De Egmonden hebben gelijke behandeling en maximale gastvrijheid de hoogste prioriteit. Deze waarden zijn gelukkig ook in Egmond aan Zee terug te zien.

De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede voetpad en gelijkmatigheid ook met uw (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk. Ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens eenvoudig toegankelijk met een rolstoel.

Stockfoto - De Egmonden(5).jpg

Ontdek de natuur Onbezorgd en ontspannen

In het duingebied in en rondom Egmond vindt u kilometerslange verharde fiets- en wandelpaden. Deze paden zijn zeer toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Wilt u een langer tochtje maken door de duinen? Dan is de elektrische rolstoelfiets van onze partner BikeMike iets voor u! Zo geniet u samen op een onbezorgde manier van de prachtige omgeving.

Wilt u een dagje naar het strand, maar bent u op uw rolstoel aangewezen? Geen zorgen! Voor onze gasten hebben wij strandrolstoelen beschikbaar. Hier leest u er meer over.

IMG_1161.jpg

Ontspannen naar het strand Met de strandrolstoel

Als u Egmond bezoekt, kan een uitstapje naar het strand natuurlijk niet ontbreken. Ontdek wat de prachtige omgeving van Egmond allemaal te bieden heeft. Bij onze partner Bike Mike kunt u een strandrolstoel huren, waardoor het voor iedereen mogelijk is om van het strand te genieten. Dit maakt uw verblijf nog toegankelijker en geeft u de kans om volop te genieten.

Meer info
IMG_2421.jpg

Ontdek Alkmaar Een rolstoeltoegankelijke stad

Een bezoek aan de prachtige stad Alkmaar is zeker de moeite waard tijdens uw vakantie in Egmond aan Zee. U kunt er genieten van bijzondere hofjes, sfeervolle grachten, gezellige terrassen en leuke winkels. Bovendien is Alkmaar voor een groot deel rolstoeltoegankelijk, waardoor het een perfect uitje is voor een ontspannen middag in de stad, ook voor bezoekers die gebruikmaken van rollator of rolstoel.

Bekijk hier

Egmond aan Zee

Het hele jaar door de plek voor uw vakantie