De Egmonden_Fysio.JPG

Fysiotherapie Ronde

Appartementen De Egmonden heeft een fysiotherapiepraktijk in huis. Boek tenminste 14 dagen voor uw verblijf een behandeling bij één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Ronde, met een breed scala aan specialisaties.

Meer informatie
De Egmonden - Fitness(3).jpg

Blijf in beweging Ook tijdens uw vakantie

In onze rolstoeltoegankelijke fitnessruimte vindt u moderne fitnessapparatuur waarmee u ook tijdens uw vakantie uw sport- of krachtoefeningen kunt blijven doen. 

Het is belangrijk om in het bewegingsritme te blijven dat u gewend bent. Ook als u werkt volgens een bepaald sportschema is onze fitnessruimte een uitkomst. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten. De ruimte is dan ook volledig aangepast, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

De fitnessruimte is voor u als gast gratis te gebruiken op basis van beschikbaarheid. U kunt de deur van de ruimte openen met de toegangspas van uw appartement. Toegang tot de fitnessruimte enkel voor gasten vanaf 16 jaar.

De fitnessruimte is dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur geopend. Let op: op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 16.00 uur is de fitnessruimte exclusief gereserveerd voor de fysiotherapiepraktijk en daarmee niet toegankelijk voor gasten van De Egmonden.