IMG_1161.jpg

Huur een strandrolstoel Bij De Egmonden

Als u in Egmond aan Zee bent, mag een bezoek aan het strand niet ontbreken. Wij bieden de mogelijkheid om speciale strandrolstoelen te huren, inclusief elektrische varianten.

De strandrolstoel, de Jutter, is uitgerust met speciale luchtbanden waardoor u gemakkelijk voort te bewegen bent op het zand. Daarnaast hebben we ook de elektrische strandrolstoel, de Wombat, die is voorzien van twee krachtige elektromotoren, zodat u zelfstandig en moeiteloos kunt bewegen.

Om een strandrolstoel (elektrisch of niet) te huren, kunt u terecht bij BikeMike, een fietsverhuurbedrijf dat zich bevindt in Hotel Zuiderduin. Let op: Hotel Zuiderduin beschikt niet over een tillift. Indien u een tillift nodig heeft, raden we aan contact op te nemen met Vegro, een bedrijf dat gespecialiseerd is in hulpmiddelenverhuur. Zij kunnen u helpen bij het reserveren van een tillift.

We raden aan om de strandrolstoel en eventuele tillift van tevoren te reserveren, zodat u zeker bent van beschikbaarheid. U kunt een reservering maken voor de strandrolstoel door een e-mail te sturen naar: info@bikemike.nl of telefoonisch contact op te nemen via 072-750 20 30

Bekijk de prijslijst