IMG_0530.jpg

Onze Adresgegevens

Sportlaan 4
1931 AV Egmond aan Zee
Tel: 072 750 2002
Email: info@de-egmonden.nl 

EAZ_vanafZee.jpeg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A9

Volg de richting Alkmaar en neem de afrit Heiloo/Den Helder. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zicht nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor (u volgt de weg naar rechts). U ziet De Egmonden direct voor u, aan uw rechterhand. Volg het bord om de parkeergarage in te rijden.

Strand_ingang.jpg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A10

Volg de richting A10 in de richting Zaandam. Neem de afslag A8 richting Zaanstad en rij vervolgens verder op de N8 richting Krommenie, Uitgeest en Castricum. Volg vanaf Castricum de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor (u volgt de weg naar rechts). U ziet De Egmonden direct voor u, aan uw rechterhand. Volg het bord om de parkeergarage in te rijden.

Zee_egmond.jpg

Routebeschrijving Vanaf Den Helder via de N9

Volg de N9 richting Alkmaar. Neem bij Sportpaleis Alkmaar de afslag naar Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee.Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor (u volgt de weg naar rechts). U ziet De Egmonden direct voor u, aan uw rechterhand. Volg het bord om de parkeergarage in te rijden.

AdobeStock_85685469.jpeg

Routebeschrijving Vanaf Den Oever via A7

Volg de A7 richting Hoorn. Neem de afslag Middenmeer en ga verder op de N242 richting Alkmaar. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zicht nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor (u volgt de weg naar rechts). U ziet De Egmonden direct voor u, aan uw rechterhand. Volg het bord om de parkeergarage in te rijden.

De Egmonden - Buitenkant(3).jpg

Parkeergarage Gratis voor onze gasten

Komt u met de auto naar onze appartementen? Dan kunt u gratis parkeren in de parkeergarage (o.b.v. beschikbaarheid). U kunt op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur en op uw vertrekdag tot 11.00 uur gebruik maken van onze parkeergelegenheid. Goed om te weten: de parkeergarage heeft een doorrijhoogte van 2.45 meter. 

In de parkeergarage is ook een zeer ruime afsluitbare fietsenstalling. Hier is ook de mogelijkheid een elektrische fiets op te laden.

Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.

Parkeren in Egmond aan Zee
In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

  • 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
  • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.