de-egmonden-appartementen-03.jpg

Welkom bij De Egmonden 25 rolstoeltoegankelijke appartementen

Aan de duinrand van Egmond aan Zee vindt u de nieuwe accommodatie Appartementen De Egmonden, 25 ruime  vakantieappartementen, geheel drempelvrij en van alle gemakken voorzien.

Uniek aan de kust Volledig aangepast en drempelvrij

De appartementen hebben brede doorgangen, geen drempels en elektrisch in hoogte verstelbare bedden. Ook de volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar. In de badkamer heeft u de beschikking over een aangepast toilet, dubbele wastafel in twee hoogtes en twee douches, waarvan één voorzien van opklapbare douchestoel.

De-Egmonden-recreatieruimte-details(03).jpg

Nieuw en modern Klaar voor de toekomst

In 2019 is begonnen met de bouw van De Egmonden. Nadat de parkeergarage, onder de appartementen, uitgegraven was, volgde de tweede fase van de bouw. In september 2020 is begonnen met de afwerking van de buitenzijde.

De Egmonden is volledig energieneutraal en gebouwd met volledige aandacht voor milieu- en maatschappelijke eisen. De appartementen hebben geen gasaansluiting, maar zijn voorzien van zonnepanelen en gebruiken aardwarmte. 

De Egmonden

Een impressie

Bekijk meer foto's
De-Egmonden-appartementen-4persoons(07).jpg

Vakantieverhuur Appartementen voor 2 - 8 personen

Wij hebben appartementen voor 2 tot en met 8 personen. U kunt deze huren per:

  • Lang weekend: 3 nachten, aankomst op vrijdag
  • Midweek: 4 nachten, aankomst op maandag
  • Week: 7 nachten, aankomst op maandag of vrijdag
De Egmonden - Fitness(4).jpg

Fysiotherapie Ronde

Appartementen De Egmonden heeft een fysiotherapiepraktijk in huis. Boek voorafgaand aan uw verblijf een behandeling bij één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Ronde, met een breed scala aan specialisaties.

Meer informatie
Restaurant Natuurlijk.jpg

Restaurant Natuurlijk Uw diner bezorgd in uw appartement

In samenwerking met Restaurant Natuurlijk uit Egmond aan Zee is het mogelijk om uw diner in uw appartement bezorgd te krijgen. Het restaurant, waar biologische en duurzame producten centraal staan, heeft een gevarieerde menukaart die u in uw appartement kunt vinden.

De menukaart is ook via onderstaande button te bekijken. Hier vindt u ook informatie over hoe u uw diner kunt bestellen.

Bekijk meer
Stockfoto - De Egmonden(4).jpg

Niels ten Hagen Ervaringsdeskundige

"De Egmonden komt tegemoet aan mensen die met hun speciale wensen de nodige aanpassingen nodig hebben. Het is een prachtige aanvulling op het bestaande aanbod, dat hiermee compleet is geworden voor Egmond aan Zee."

Niels ten Hagen
Zelfstandig ondernemer en blogger

Foto: Aldo Allessie

De website van Niels