3D - Studio(2).jpg

Welkom bij De Egmonden Verwachte opening: begin 2021

Aan de duinrand van Egmond aan Zee wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het rolstoelvriendelijke De Egmonden. De 25 vakantieappartementen zijn van alle gemakken voorzien.

De verwachte opening van De Egmonden is begin 2021.

3D - Studio(1).jpg

Uniek in de omgeving Volledig aangepast en drempelvrij

De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, hebben brede doorgangen, geen drempels en elektrisch in hoogte verstelbare bedden. Ook de volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar. In de badkamer heeft u de beschikking over een aangepast toilet, dubbele wastafel in twee hoogtes en twee douche. Een van de douches is voorzien van een opklapbare douchestoel.

De Egmonden is volledig aangepast aan de wensen en behoeften van rolstoelgebruikers en is daarmee uniek in de omgeving.

3D - Buitenkant(2).jpg

Nieuw en modern Klaar voor de toekomst

In 2019 is begonnen met de bouw van De Egmonden. Nadat de parkeergarage, onder de appartementen, uitgegraven was, volgde de tweede fase van de bouw. In september 2020 is begonnen met de afwerking van de buitenzijde.

De Egmonden is volledig energieneutraal en gebouwd met volledige aandacht voor milieu- en maatschappelijke eisen. De appartementen hebben geen gasaansluiting, maar zijn voorzien van zonnepanelen en gebruiken aardwarmte. 

Stockfoto - De Egmonden(2).jpg

Fysiotherapie Ronde de Egmonden

Appartementen De Egmonden heeft een fysiotherapiepraktijk in huis. U kunt een behandeling boeken bij een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Ronde de Egmonden, met een breed scala aan specialisaties.

Naar de website
Restaurant Natuurlijk.jpg

Restaurant Natuurlijk Verse producten uit de streek

In samenwerking met Restaurant Natuurlijk uit Egmond aan Zee is het mogelijk om uw diner in uw appartement bezorgd te krijgen. Het restaurant, waar biologische en duurzame producten centraal staan, heeft een gevarieerde menukaart die u in uw appartement kunt vinden. Bent u nu al benieuwd naar de kaart? Bekijk deze via de button hieronder.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in het sfeervolle restaurant of op het ruime terras.

Website Restaurant Natuurlijk
Stockfoto - De Egmonden(4).jpg

Niels ten Hagen Ervaringsdeskundige

"De Egmonden komt tegemoet aan mensen die met hun speciale wensen de nodige aanpassingen nodig hebben. Het is een prachtige aanvulling op het bestaande aanbod, dat hiermee compleet is geworden voor Egmond aan Zee."

Niels ten Hagen
Zelfstandig ondernemer en blogger

Foto: Aldo Allessie

De website van Niels