Strand(7).jpg

Wanneer is de opening? En hoe blijf ik op de hoogte?

De verwachte opening van De Egmonden is begin 2021.

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws en starten binnenkort met het versturen van een nieuwsbrief. Via onderstaande button kunt u zich voor deze nieuwsbrief inschrijven.

Inschrijven voor nieuwsbrief
3D - Buitenkant(1).jpg

Hoeveel appartementen heeft De Egmonden?

De Egmonden bestaat uit 25 moderne en geheel rolstoelvriendelijke vakantieappartementen. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, hebben brede doorgangen, geen drempels, elektrisch in hoogte verstelbare bedden en keukens en aangepaste badkamers.

We beschikken over appartementen voor 2, 4, 6 en 8 personen.

Bekijk de appartementen
3D - Entree(1).jpg

Vanaf hoe laat kan ik inchecken? En hoe laat moet ik uitchecken?

Uw appartement is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur gereed. Op de dag van vertrek dient u om 10.30 uur uitgecheckt te zijn. 

Meer informatie over in- en uitchecken volgt later.

Restaurant Natuurlijk.jpg

Is er een restaurant? Voor ontbijt, lunch en diner?

Er is geen restaurant in/bij De Egmonden gevestigd. Wel hebben wij een gezellige lobby en keuken die gebruikt kunnen worden als De Egmonden geheel wordt afgehuurd door door groepen.

De basis van uw verblijf is zelfverzorging. Elk appartement heeft een moderne en volledig ingerichte keuken. Dankzij onze samenwerking met Restaurant Natuurlijk is het wel mogelijk om uw diner in uw appartement bezorgd te krijgen.

Lees meer over Restaurant Natuurlijk
Zomer 2018 - SK(3).jpg

Hoe lang kan ik blijven? Kort of lang verblijf

Wij bieden u diverse opties wat de verblijfsduur betreft. U kunt bij De Egmonden verblijven op basis van een midweek, een lang weekend of op basis van een weekverblijf.

Stockfoto - De Egmonden(8).jpg

Welke faciliteiten zijn er?

De Egmonden kent een breed aanbod aan faciliteiten. Er is een parkeergarage, een fitnessruimte, een fysiotherapiepraktijk in huis en een infraroodcabine.

Dankzij de samenwerking met Restaurant Natuurlijk is het mogelijk om uw diner te laten bezorgen in uw appartement. Daarnaast is het mogelijk om een strandrolstoel en elektrische rolstoelfiets te huren bij onze partner BikeMike.

Bekijk alle faciliteiten
Stockfoto - De Egmonden(1).jpg

Hulphonden In een aantal appartementen welkom

In een aantal van onze appartementen is uw hulphond van harte welkom. Wij vragen u om uw hulphond bij uw reservering aan te melden.

In onze appartementen zijn geen spullen, zoals een mand of voerbak, voor uw hond beschikbaar. Dit moet u van thuis meenemen.

Heeft u vragen over het meenemen van uw hulphond? Neemt u dan contact met ons op via 072 750 2002 of info@de-egmonden.nl

Bekijk de appartementen
Torensduin(1).jpg

Waar is De Egmonden? Locatie en route

Appartement De Egmonden vindt u in Egmond aan Zee. In dit pittoreske kustdorp kunt u het hele jaar door genieten van uw welverdiende vakantie.

Uw appartement staat op een rustige en goed bereikbare locatie langs de duinrand van Egmond. Via de onderstaande button vindt u de routebeschrijving.

Routebeschrijving
Schoorl(1).jpg

Appartementprijzen en betalingen Over toeristenbelasting

Alle op onze website genoemde prijzen voor overnachtingen zijn inclusief toeristenbelasting en -heffingen.

Tenaamstelling online betalingen: ...
KVK-nummer: ...
Btw-nummer: ...

3D - Buitenkant(1).jpg

Mijn vraag wordt niet beantwoord Hoe kan ik De Egmonden bereiken?

U kunt ons dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur eenvoudig telefonisch bereiken via 072 750 2002.

Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Wij doen ons best om te zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord heeft op uw e-mail.